top menu

Arnold Beijer

Jij bent uniek! Je klacht is dat niet!

Voel jij je toch alleen in je klacht? Geen zorgen, je bent niet de eerste en ook niet de enige. Maar je bent wel uniek! Hoe je naar de wereld kijkt is uniek, hoe je reageert op impulsen is uniek, wat je moeilijk vindt of waar je juist heel goed in bent, uniek! Ik neem de tijd en aandacht om je te leren kennen en geef terug wat ik zie. Wanneer je in de spiegel kijkt zie je immers een heel ander beeld van jezelf. Zo krijgen we samen een goede indruk van het soort klacht en kunnen we kijken naar wat je nodig hebt. Zo bedenken we samen oefeningen die jij in jouw situatie kunt doen. Hierbij ga ik ervan uit dat je klacht niet uniek is en waarbij wetenschappelijk onderzoek uitwijst dat gedachten en gedrag trainbaar zijn en waar we samen mee aan de slag kunnen. Want je bent uniek, maar niet alleen!

Missie: 

Maatwerk leveren aan mensen die met zichzelf, met hun omgeving of op het werk problemen ervaren, zodat zij zichzelf veranderen en op eigen kracht weer verder kunnen en hun ervaring kunnen delen aan anderen.

Doel:

Het doel is om cliënten te activeren en vicieuze cirkels bij cliënten te doorbreken, zodat er aan herstel en perspectief gewerkt kan worden.

Visie:

Dit betekent dat Mammacando:voor iedereen toegankelijk is.

  • maatwerk levert; de cliënt en de vraag staat centraal.
  • gezamenlijk werkt om een behandelplan op te stellen en te evaluaren (shared-decision making).
  • snel bereikbaar is via telefoon, e-mail of website.
  • geen of een korte wachtlijst heeft.
  • een veilige omgeving biedt voor de cliënt.
  • betrokken en zorgzaam is in het contact met cliënten.
  • doelgericht te werk gaat; gericht op preventie, activering en/of herstel van evenwicht.
  • werkt vanuit compassie, transparantie en gezamenlijkheid.

Aanmelden psycholoog:

Elke vrijdag tussen 9:00 en 13:00 uur ben ik te vinden in De Dansende Kater. Hierbij is het eerste gesprek dat wij hebben puur een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is dan ook volledig GRATIS.

Na ons gesprek gaan we kijken of je nog een gesprek wil en nodig hebt. Dit is vanaf €55,00 euro per uur. Als je bent doorgestuurd door je huisarts wordt dit mogelijk verzekerd door je zorgverzekeraar. Überhaupt is het verstandig om het wel te overleggen met je zorgverzekeraar, omdat sommige het ook verzekeren ook al ben je niet doorgestuurd door je huisarts.

Meld je aan voor een gesprek. Ik zal je dan zo snel mogelijk terugbellen om een afspraak te maken.

Arnold Beijer (1989), afgestudeerd psycholoog te Rijksuniversiteit Groningen.

KvK : 61839841
Btw: 8559.03.351.B.01
Rekening: NL79 TRIO 0198 0159 68

webdesign: MM IT Solutions International

Powered by WishList Member - Membership Software