top menu

Cynthia

In de periode dat ik bezig was met de opleiding Grafische Mediavormgeving heb ik in totaal 30 weken stage moeten lopen. Deze dertig weken heb ik doorgebracht bij Mamma Can Do. Ik heb veel geleerd. En daarbij bedoel ik dan niet alleen over hoe het gaat in het bedrijfsleven, maar ook over mezelf. Ik ben daarom best trots dat ik daar stage heb gelopen, omdat ik anders waarschijnlijk nog steeds in mijn eigen schelp verstopt zat. Mijn comfortzone is uitgebreid en dat voelt niet alleen voor mezelf goed, maar ook voor de mensen waarmee ik in contact kom.

Mijn naam is Cynthia,
Ik ben 19 jaar en ik ben net afgestudeerd van de opleiding Grafische Mediavormgeving. Mijn hobby en passie is bezig zijn met paarden. En daarbij niet alleen het paardrijden, maar ook de rest wat allemaal met paarden te maken heeft. Ik ben in mijn vrije tijd dan ook veel te vinden bij mijn paard.

In mijn ervaring is Mamma Can Do een bedrijf dat zich openstelt voor mensen die een wat verandering in hun leven kunnen gebruiken. Mamma Can Do heeft er bij mij voor gezorgd dat ik meer stappen durfde te zetten om mijn comfortzone steeds groter maken. Mijn missie en visie is dan ook dat ik op den duur helemaal niet hoef af te vragen of ik iets wel durf, maar dat ik bijvoorbeeld gewoon op het podium ga staan en dat ik er dan gewoon voor ga. Kort gezegd, dat ik mijn comfortzone zo heb uitgebreid dat ik helemaal uit mijn schelp ben gekomen.

Ik wil daarom graag bij Mamma Can Do werken, zodat ik mijn missie kan verwezenlijken en dat ik daardoor echt een aanwinst ben voor het bedrijf. Ik ben van mening dat door een goed en gezellig team het bedrijf kan groeien en groeien zonder beperkingen. Ik ben erg blij dat Niels mij heeft gevraagd om te komen werken met Mamma Can Do. Hierdoor kan ik mezelf nog meer bewijzen dat hij geen fout heeft gemaakt om mij te vragen en kan mijn missie en visie ook waar maken. En dat is dan eigenlijk een win-win situatie.

KvK : 61839841
Btw: 8559.03.351.B.01
Rekening: NL79 TRIO 0198 0159 68

webdesign: MM IT Solutions International

Powered by WishList Member - Membership Software