top menu

Dansen kun je al!

Vrijdagavond ben ik met m’n partner naar de voorstelling ‘under my skin’ van Isabel Bernard geweest.

Zij is een moderne-dans-choreografe, die fantastische dingen maakt en werkt met de emotie van mensen die kijken en ook met de emotie van de dansers en danseressen die ze uitnodigt. Isabelle is volgens mij, net als andere “groten”, iemand die meer  in de mensen weet te beroeren, dan dat je wist dat er in je zat en aanwezig was.

Waarom schrijf ik dit, en wat heb jij er aan? Buiten dat ik je deze voorstelling ten zeerste kan aanbevelen als je van dans houdt, en overigens ook als je dat dat niet doet, om er een keer naar toe te gaan.

Dus waarom schrijf ik dit?

Bij mij heeft het wakker geschud dat ik door moet gaan met waar ik mee bezig ben. Ik wil mensen helpen die het moeilijk hebben. Daar ligt mijn passie en daar liggen mijn kwaliteiten. Ik wil mensen, die het moeilijk hebben, kunnen steunen en begeleiden.

Dansen kun je alIk wil mensen die het moeilijk hebben – en dan bedoel ik zij die het psychisch moeilijk hebben – laten weten dat, ook al voelen ze dat vaak niet, ze waardevolle mensen zijn, die de moeite waard zijn om naar gekeken te worden en die de moeite waard zijn om zich te laten bekijken.
Ik wil mensen die het moeilijk hebben helpen het beste bij zichzelf naar boven te halen. Dat is wat ik bedacht ‘s avonds in het theater, toen ik voelde dat Isabel en haar danseres under my skin kropen en me weer wakker schudden.

Allemaal leuk en aardig zul je zeggen, mooi gesproken. Misschien zelfs, ik zal er eens over nadenken en misschien ga ik wel eens naar zo’n voorstelling, maar wat heb ik hier verder aan?
Wat ik wil zeggen is dat de kracht, de power, de energy en de emotie die zij naar boven haalt bij haar dansers, ook in jou aanwezig is.
Je hebt dat natuurlijk allang bewezen; je knokt je zelf iedere keer weer omhoog, je probeert er iedere dag weer iets van te maken, je stelt jezelf doelen, je gaat naar je psych, dus je werkt super hard aan jezelf en wie je bent, om jezelf te verbeteren en je beter te voelen.

Dus I have got the power is voor jouw geschreven.

Wat ik zag deze avond bij deze dansers is niet alleen dat ze hun werk deden, en mooi konden dansen.

Ik zag dat zij hun diepste emoties wilden delen met mij, en uiteraard met de anderen in de zaal, dat zij hun passie, wat dat dan ook maar is in het leven buiten dansen, met mij wilde delen, al hun twijfels, al hun liefde lag in ‘ hoe geef ik dit aan mijn toeschouwers, hoe laat ik zien wat ik te geven heb aan deze wereld’.

Zij hebben Isabelle en hun dans als passie om uit te dragen wat zij nodig vinden om mee te geven aan ons.

Wat heb jij om te geven, wat is jouw diepste verlangen om te delen, wie wil jij laten zien wie jij bent? Wie kun jij helpen, wat kun jij betekenen?

Misschien denk je nu wel ‘niets’, vent, je klets uit je nek en misschien is dat zo. Ik ben er van overtuigd dat er ergens in jou iets zit dat groter is dan jezelf, wat jij ‘moet’ geven.

Wij willen jou helpen deze passie te vinden, te koesteren, jou trots te laten zijn en diegene die er wel bij varen, trots op jou te laten zijn.

Wij willen jouw Isabelle zijn. Wij willen je helpen meer uit jezelf te halen, dan je denkt dat er in je zit.

Dansen kun je al. Geef je op voor je gratis eerste gesprek.

Klik op deze link en je komt op de pagina met meer info over de mogelijkheden die wij voor jou hebben.

Je kunt direct al iets doen voor jouw ‘toeschouwers’, door hier beneden jouw passie met ons te delen.

Niels

o ja, vergeet niet ‘am not spammer’ aan te vinken!

No comments yet.

Geef een reactie

 

KvK : 61839841
Btw: 8559.03.351.B.01
Rekening: NL79 TRIO 0198 0159 68

webdesign: MM IT Solutions International

Powered by WishList Member - Membership Software