top menu

Midwinter

Je hebt al heel lang niets van ons gehoord,

Dat is niet omdat we je vergeten waren maar voornamelijk gebrek aan tijd, en het niet meer hebben van iemand die ons wil helpen met goeie artikelen schrijven.
Dat laatste is nog steeds zo, we zoeken nog steeds naar mensen die iets waardevols te vertellen hebben, hun verhaal willen delen met ons, zodat wij het kunnen delen met jullie. Het mag anoniem maar dat hoeft uiteraard niet. Of heb je gewoon een mooi inspirerend verhaal…

Dus heb jij een “story to tell”, of meer, help je zelf, ons en je lotgenoten door het met ons te delen.

Stuur je ver haal naar niels@mammacando.nl, ik neem dan contact met je op.
of plaats het in het tekstvak hier onder. vergeet niet te melden dat je geen Spammer bent

Dat was 1.

2 is dat we mijn partners en ik erg druk geweest zijn met het ontwikkelen en pre testen van een product, dat je veiligheid verschaft als je alleen thuis bent en bang bent om in een dissociative of psychotische toestand te recht te komen en dan niet instaat te zijn om contact te zoeken met de buiten wereld voor hulp.

De angst daarvoor is al voldoende om te kunnen veroorzaken dat dat gebeurd natuurlijk.

Hoe het precies werkt leggen we je uit op de site van mm-inshare, (www.mm-inshare.nl)

Het programmaatje dat we gemaakt hebben heet woef. Woef staat voor de blaf van een trouwe viervoeter, die alarm slaat in jouw netwerk wanneer het met jou niet goed gaat.

Wij denken en de mensen die het met ons getest hebben dat het het een mooi (kerst) cadeau is om weg te geven.

Je kunt je veiliger voelen omdat je weet dat er hulp komt als dat nodig zonder dat je op dat moment actie moet onder nemen.

Er hangen geen camera’s en sensoren die je bespieden er is dus niemand die je bekijkt en in de gaten houd (bespied) en toch komt er hulp als het nodig is. Zoals gezegd, op www.mm-inshare.nl vind je alles over de Woef applicatie. Wij zijn opzoek naar een vast test team, wil je ons helpen om het product te verbeteren daar waar nodig en nieuwe ontwikkelingen helpen testen? ga dan naar mm-inshare en meld je dan GRATIS aan voor het test panel, zo lang je in het testpanel zit blijf gratis gebruikmaken van de diensten die Inshare levert.

Wanneer je gebruik wilt maken van Woef maar niet wilt test panelen, dan kan dat ook al vanaf

€ 14,87 per maand.

Klik hier en je komt op de frontpage,
Klik de popup gewoon weg!
Lees de pagina aandachtig door kies wat je wilt!

voel je vrij, voel je veilig.

 

 

Waarom ben ik nog meer in de pen geklommen:

Waarom ik in de pen geklommen ben is omdat ik weet dat het Kerst mis is en dat de feestdagen voor mij zowel mooie dingen in petto hebben maar voor mij ook een enorme eenzaamheid over me afroepen altijd. Ik heb een heel lieve vriendin waar ik dat mee kan delen maar soms is dat niet genoeg dan heb ik het nodig om te kunnen delen met vrienden en familie en zo. Nu is familie het hekele punt want die heb ik niet meer, en mijn vrienden zitten met Kerst en oud en nieuw bij hun familie, dus hoe gezellig het ook kan en ook dit jaar waarschijnlijk weer gaat zijn bij mij, voel ik me altijd eenzaam rond de Kerst. meestal somber weer, ik wordt dan melancholiek en wil de wereld om armen. maar ja klein en kort als ik ben lukt dat niet natuurlijk dus daarna krijg vaak het gevoel dat ik wat moet betekenen voor de wereld, maar ja wat dan he?

Goede voornemens: daar heb ik vorig jaar een leuke blog over geschreven, ten minste ik vond hem leuk en nuttig.
http://mammacando.nl/7-tips-om-je-goede-voornemens-tot-een-succes-te-maken/

Misschien het uitwisselen van ideeën en gevoelens op deze site met jullie, we zullen zien,

Heb je wat te delen het tekstvak hier onder is all yours

Een super fijne kerst en een fantastisch oud en nieuw

Niels Kaan

No comments yet.

Geef een reactie

 

KvK : 61839841
Btw: 8559.03.351.B.01
Rekening: NL79 TRIO 0198 0159 68

webdesign: MM IT Solutions International

Powered by WishList Member - Membership Software