top menu

Pubers lastig? Welnee!

Pubers lastig? Welnee!

Angst

  • Vind jij jouw tiener ook zo opstandig. of
  • Trekt hij/zij zich juist helemaal terug?
  • Kun je geen echt contact meer krijgen zoals vroeger?
  • Gaat het slecht op school?
  • Ben je bang dat hij/zij met verkeerde mensen omgaat? Vind je de titel irritant omdat jij je puber toch echt wel lastig vindt?

 

Natuurlijk kun je daar ontzettend veel last van hebben. Maar gelukkig kun je daar best wat aan doen.

Als puber was ik ook behoorlijk lastig (vonden mijn ouders) Eigenlijk zat ik gewoon met heel veel dingen, die ik niet bespreekbaar durfde te maken bij mijn ouders. Ik wou dat ik iemand had die mij hielp om verder te komen. Iemand die echt naar mij luisterde en waar ik het mee durfde te delen.

PaulienIk ben Paulien van der Woude en ik ben jongerencoach. Inmiddels heb ik zelf ook een tiener en weet ik dat het niet altijd even gemakkelijk is. Toch kan er veel last weggenomen worden.

Ik kijk samen met de jongere naar wat hij of zij zou willen veranderen. Samen stellen wij dan een plan op. Wanneer de jongere beter in zijn of haar vel zit, zal het contact behoorlijk kunnen veranderen. Het doel wordt gemiddeld bereikt binnen 3 a 5 sessies. Een kind-ouder sessie is ook mogelijk om zo het contact tussen beide te verbeteren.


Wil jij iets delen waar je een ander mee kunt helpen, of heb je een vraag waar jij mee geholpen wilt worden?
Je kunt hem hieronder in het tekst veld kwijt!
Vergeet niet in het pouldown menuutje Am not aan te vinken.

Wil je meer informatie of persoonlijk contact? Kijk dan op mijn website: www.youbeyou.nl

No comments yet.

Geef een reactie

 

KvK : 61839841
Btw: 8559.03.351.B.01
Rekening: NL79 TRIO 0198 0159 68

webdesign: MM IT Solutions International

Powered by WishList Member - Membership Software