top menu

Thuis geen plek om te werken, check this out!!!!!!!!!!!!

Thuis geen plek om te werken, check this out!!!!!!!!!!!!

Eindelijk is het zover, na jaren werken met onze klienten zijn we zover dat het flexwerk gedeelte van het restaurant open kan. Wij zijn er trots op en de geen die het gedaan hebben ook.

Op 13 juli was de oficiele opening en vanaf de maandag daarna kan er gewerkt worden. Er is een super snelle internet verbinding zowel in up - als down load.

Je kunt gratis gebruik maken van onze werkplekken. Wil je vergaderen of een bespreking houden dan kan dat natuurlijk ook. Het is wel in de zelfde ruimte dus een beetje rekening houden met elkaar is natuurlijk wel prettig.

Je kunt zomaar binnen lopen en je kunt je aanmelden via de website van het restaurant als flexwerker. Daarmee krijg je toegang tot de agenda van de werkplekken en tafels en kun je je werkplek reserveren en desgewenst de specifieke plek.

Als je niet wilt werken en toch wilt genieten van onze koffie, hapjes of lunch, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. onze producten zijn voor zover ons bekent fairtrade, biologisch en vegetarisch.

Je wordt er zorgzaam geholpen door onze crew en door bij ons te komen help je hen en ons ook weer.

meer informatie vind je op de site van:

Eetablissement de Dansende Kater

No comments yet.

Geef een reactie

 

KvK : 61839841
Btw: 8559.03.351.B.01
Rekening: NL79 TRIO 0198 0159 68

webdesign: MM IT Solutions International

Powered by WishList Member - Membership Software